Specifications:

Sector of industry:

Lankhorst Engineered Products

MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE

Kunststof fascineert ons, iedere dag weer. Wij produceren en ontwikkelen hoogwaardige kunststof  producten. Die maken wij op basis van gerecyclede en nieuwe kunststoffen. Wij zijn Europees  
marktleider en werken vanuit een jarenlange traditie van creativiteit en innovatie. Altijd op zoek naar de juiste oplossing precies zoals de klant het wenst. Van eerste idee tot aan het eindproduct.
Onze ervaren en goed opgeleide professionals en hun expertise zorgen ervoor dat Lankhorst een solide partner is. Werken bij Lankhorst betekent meebouwen aan superieure kwaliteit en dragen bij aan een schoner milieu. Onze producten passen in een duurzame omgeving en dat is de toekomst. Dáár zijn wij trots op! Wij zijn onderdeel van de internationaal opererende onderneming WireCo WorldGroup.

Functie informatie:
We zijn op zoek naar een enthousiaste WTB-monteur die graag aan technische installaties sleutelt. De werkzaamheden bestaan uit het inspecteren, onderhouden, modificeren en het oplossen van storingen aan onze machines en matrijzen. Verder bestaan je werkzaamheden uit diverse bewerkingen, zoals lassen, frezen en draaien.  
Het zou fijn zijn dat je kennis hebt van hydraulische, pneumatische en aandrijfsystemen en dat je graag in techniek wilt
“denken”. Je hebt met directe collega’s contact maar ook met productie-, R&D- en projectmedewerkers. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Er wordt van je verwacht dat je zo nu en dan een consignatiedienst op je neemt. Uiteindelijk zal je verantwoordelijk zijn voor de technische staat van een aantal machines. Kortom een leuke uitdagende en afwisselende functie.  

Functie eisen:
-    Opleidingsniveau; MBO-4 bij voorkeur WTB;
-    Communicatief vaardig;
-    Binnen het uur in Sneek op locatie kunnen zijn vanwege consignatiedienst.

Pre:
- De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die een aantal jaren ervaring heeft in een soort gelijke functie.

Wij bieden:
- Een technische uitdaging in een dynamische omgeving;
- Je wordt onderdeel van een technisch team met leuke collega’s en een goede werksfeer;
- Een uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket;
- Je kunt je bij ons ontwikkelen en dat binnen een bedrijf waar veiligheid voorop staat.

Interesse:
Ben jij de persoon die wij zoeken dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV via e-mail jobs@lankhorst-ep.nl Voor vragen bel je met Mike Buwalda, Hoofd Technische dienst, tel: 0515 487 454.
Meer informatie over de divisie Lankhorst Engineered Products en de totale groep kun je vinden op www.lankhorst-ep.nl en www.lankhorst-euronete.com 

Application form


Contact

Visiting address

Prinsengracht 2
8607 AD Sneek
The Netherlands

Delivery address

Selfhelpweg 14
8607 AB Sneek

Open

Monday - Friday
07:15 - 16:00 hour

Mail address

P.O. Box 203
8600 AE Sneek
The Netherlands
T: +31 515 487 654
F: +31 515 422 681
E: info@lankhorst-sneek.nl
top